Show menu

Programi

Biznis in PIP je podjetniški program, ki ga sofinancirata Občina Pivka in Občina Postojna in je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, z namenom nudenja vsebinske in finančne podpore pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.


Program je namenjen vsem podjetnikom začetnikom (do treh let starosti od ustanovitve) ter potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o ustanovitvi lastnega podjetja na področju turizma v Občini  Pivka in tudi v ostalih gospodarskih panogah v Občini Postojna. V program se lahko vključijo tudi fizične osebe, vendar mora - v primeru prejema finančne nagrade - prejemnik ustanoviti podjetje v Občini Pivka oz. Občini Postojna in zagotavljati delovanje podjetja še najmanj 2 leti po prejemu nagrade.


Program nudi intenzivni 6-tedenski podjetniški program s 7 delavnicami v trajanju 4 šolske ure in individualno podporo izkušenih mentorjev in podjetnikov, ki sodelujejo z Inkubatorjem. Delavnice bodo izvedene v mesecu oktobru, predvidoma na lokacijah Inkubatorja v Postojni, Veliki Otok 44b in Pivki, v IOC Neverke oz. v Krpanovem domu.


Več informacij o programu lahko preberete v POZIVU.

Če pa vam manjka še kakšna dodatna informacija pa vam z veseljem odgovorimo na tel. št. 031 257 222 ali 05 850 11 58 vsak delovnik med 8. in 16. uro.