Show menu

Novice

31. 1. 2022

Mladi na regijskem izboru predstavili svoje podjetniške ideje

Danes so svoje podjetniške ideje prvič javnosti predstavili osnovnošolci, ki se s pomočjo našega Podjetniškega inkubatorja Perspektiva potegujejo za nastop na nacionalnem tekmovanju POPRI.
več
28. 1. 2022

Javni poziv za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva)

Zavod znanje Postojna objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva) v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, v obrtni coni Veliki otok, za obdobje petih let.
več
28. 1. 2022

Vabilo na usposabljanje za krožno in digitalno transformacijo

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. (TPLJ) in Institut Jožef Stefan (IJS) vabita mala in srednje velika podjetja (MSP) na brezplačno usposabljanje za krožno in digitalno transformacijo.
več
Slovenski podjetniški sklad, 24. 1. 2022

Vavčer za prototipiranje

Namen vavčerja je zagotoviti možnost izdelave prototipa ( v fizični ali digitalni obliki) novega izdelka ali storitve z namenom validacije poslovne ideje.
več
Slovenski podjetniški sklad, 24. 1. 2022

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije.
več
Las za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom, 24. 1. 2022

6. javni poziv za sofinanciranje operacij SLR LAS iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Obveščamo vas, da je LAS med Snežnikom in Nanosom z 20.1.2022 objavil 6. javni poziv za sofinanciranje operacij SLR LAS iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
več
13. 1. 2022

Z Japonsko nas zbližujeta tudi krasoslovje in podjetniške priložnosti

Občino Postojna sta danes obiskala japonski veleposlanik g. Hiromichi Matsushima in prva sekretarka na oddelku za kulturo in odnose z javnostmi dr. Sayaka Yamashita. V spremstvu občinskega vodstva in vodstva Zavoda Znanje Postojna sta si gosta v okviru delovnega obiska ogledala tudi Notranjski muzej ter obiskala Podjetniški inkubator Perspektiva.
več
12. 1. 2022

V Pivki in Postojni od aprila na voljo novi poslovni prostori in podjetniški programi

Ste mlado podjetje in iščete prostor za svojo proizvodno ali storitveno dejavnost? Vsa zainteresirana mlada podjetja vabimo, da izkažete predhodni interes za najem novih proizvodnih in poslovnih prostorov.
več
9. 1. 2022

PIP podjetniške novice (januar 2022)

Za vas smo pripravili nove podjetniške novice, v njih izpostavljamo aktualne dogodke, podjetniške razpise in pozive ter ostale priložnosti in aktivnosti, ki so vam na voljo v okviru našega Podjetniškega inkubatorja Perspektiva. Naj bo leto, v katerega smo vstopili, perspektivno, inovativno in pogumno!
več
9. 1. 2022

Spremembe Uredbe o embalaži in odpadni embalaži

Vlada je 30.12.2021 izdala Uredbo o spremembah Uredbe o embalaži in odpadni embalaži, ki velja od 31.12.2021 naprej. Koristno informacijo posredujemo z namenom, da ste o tem obveščeni tudi vsi podjetniki, ki vas zadeva tovrstno področje.
več