Show menu

Novice

Slovenski podjetniški sklad, 19. 2. 2021

Slovenski podjetniški sklad objavil vavčerje

Slovenski podjetniški sklad je objavil javne pozive za vavčerje, katerih namen je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti. MSP-jem omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Spodbude lahko podjetja najemajo skozi vso leto, pridobijo pa jih lahko na zelo enostaven način (brez prekomernih postopkov odobritve) in obravnava le – teh je zelo hitra.
več
zoom, 17. 2. 2021

Podjetniška šola START-TOURISM-UP; Priložnosti v turizmu

V sklopu predavanja boste pregledali katere priložnosti so aktualne v svetu turizma, kaj predpisujejo strategije, kam nas bodo usmerjali trendi v turizmu v prihodnje...
več
Veliki Otok 44b, Postojna, 17. 2. 2021

Še je čas, prijavite se v podjetniško šolo Naša perspektiva 2021

Vabimo vse, ki imate svojo poslovno idejo, pa le-ta še ni povsem uresničena, da se pridružite podjetniški šoli NAŠA PERSPEKTIVA.
več
RRA Zeleni kras, 17. 2. 2021

Javni poziv PONI Primorsko-notranjske regije

Odprt je javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI Primorsko-notranjska
več
zoom, 17. 2. 2021

Vabilo na delavnico: Priložnosti za digitalno preobrazbo msp in povezane spodbude

Vabljeni na brezplačni spletni dogodek - »Priložnosti za digitalno preobrazbo MSP in povezane spodbude«
več
zoom, 16. 2. 2021

Priložnosti v turizmu

Mednarodno uveljavljeni okoljski certifikati za turistične kapacitete so v pomoč hotelom, hostlom in drugim nastanitvenim obratom ter restavracijam pri dokazovanju in usmerjanju svojih pozitivnih okoljskih in trajnostnih praks. Nemalokdaj so tudi sestavni del javnih razpisov za nepovratna sredstva, saj so zaželjena smer trajnostnega razvoja v turizmu. Kaj pomenijo in kako jih pridobilmo bodo predstavili predavatelji na dogodku
več
On-line, 11. 2. 2021

ABC Podjetništva

Vse podjetnike začetnike vljudno vabimo, da se udeležite on-line usposabljanj ABC podjetništva, ki se bodo izvajala v okviru regijskih točk SPOT Svetovanje in bodo v letošnjem letu potekala v petih regijah - Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Podravje in Goriška. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo.
več
Veliki Otok, 11. 2. 2021

Javno naročilo mrežni Podjetniški inkubator PNR – III. faza

Obveščamo vse zainteresirane izvajalce, da je Občina Postojna objavila Javno naročilo za rekonstrukcijo prostorov mrežnega Podjetniškega inkubatorja v Velikem Otoku.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 5. 2. 2021

PIP podjetniške novice (febraur 2021)

Pripravili smo nove PIP podjetniške novice z naborom aktualnih podjetniških informacij.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 5. 2. 2021

Mladi se potegujejo za nastop na tekmovanju POPRI

V sredo, 3. februarja so svojo podjetniško izvirnost izkazali mladi. Na dogodku »PITCHAJ« - predstavi idejo! so tri skupine (osnovnošolci, srednješolci in študentje) predstavile razvoj svojih poslovnih idej. Vse mlade vabimo k sodelovanju.
več