Show menu

Novice

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, 15. 3. 2021

Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih v letih 2021 in 2022

Namen javnega razpisa je spodbujanje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na upravičenem območju tudi naših občin v Primorsko-notranjski regiji
več
Virtualno (zoom), 22. 3. 2021 ob 16:30, 14. 3. 2021

Osnove marketinga

V sklopu triurnega predavanja boste pridobili osnovna marketinška znanja prilagojena podjetnikom, ki so na začetku svoje poslovne poti.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 8. 3. 2021

PIP podjetniške novice (marec 2021)

Pri nas se v teh tednih res veliko dogaja. Potekata dve podjetniški šoli, vrstijo se vsebinsko zanimivi dogodki, izvajamo številna individualna svetovanja ter sodelujemo pri mnogih aktivnostih, ki krepijo priložnosti za podjetništvo v naši regiji. Preberite naše PIP podjetniške novice in začutili boste vdušje, ki veje pri nas.
več
Zoom in v živo, 8. 3. 2021

3 razpisi, 5 dogodkov in 10+ programov za podporo tvojega startupa

Pomlad se prebuja, z njo pa tudi nova sezona podpore mladim inovativnim startupom, ki jo že vrsto let zapored izvaja Slovenski podjetniški sklad. Ne glede na fazo, v kateri se pravkar nahaja vaše podjetje, ima Sklad za vas rešitev. Pred vami je 5 dogodkov, na katerih bo Sklad predstavil 3 sveže razpise, ki ne prinašajo le denarja, temveč tudi neprecenljivo mentorsko pomoč, prave povezave in zagon za nove podvige.
več
RRA Zeleni kras, do 15.3.2021, 5. 3. 2021

Javni poziv PONI Primorsko-notranjska

Odprt je 2. javni poziv za prijavo v program podjetniškega usposabljanja v okviru projekta PODJETNO NAD IZZIVE – »PONI Primorsko-notranjska«
več
Virtualno, zoom 11.3. 2021 ob 16:30, 3. 3. 2021

Odličen poslovni model - izračunajmo, kaj se splača!

Poslovno idejo spremenimo v poslovno priložnost. Neusmiljeno jo prerešetajajmo, ovrednotimo, izračunajmo pričakovan prihodek in dobiček in jo na podlagi tega preoblikujemo, razširimo, jasneje profiliramo, da bo pripravljena na trg. Prijave na dogodek so obvezne! Dogodek je v prvi vrsti namenjen udeležencem podjetniške šole Naša perspektiva, je pa odprt za javnost!
več
Veliki otok 44b, Postojna, 27. 2. 2021

Na voljo vavčerji za prototipiranje

Slovenski podjetniški sklad sofinancira izdelavo prototipa (v fizični ali digitalni obliki) novega izdelka ali storitve z namenom validacije poslovne ideje. Preverite razpis…
več
ZOOM, 27. 2. 2021

Start-tourism-up: Nadaljujemo z II. modulom: Pravni vidiki in certifikati

Za nami je I. modul podjetniške šole Start-tourism-up. In pred nami je Modul II. Pravni vidiki in certifikati V tem modulu boste izvedeli vse, kar morate vedeti pri ustanavljanju podjetja na Ajpesu in pri pridobivanju certifikatov, ki so ključni za razvoj vašega podjetja.
več
Virtualno (zoom), 4. 3. 2021 ob 16:30, 25. 2. 2021

Osnovni elementi poslovnega modela

Na delavnici boste spoznali kako uspešno in čim bolj natančno oblikovati poslovni model, da bo delo na poslovni ideji v nadaljevanju lažje. Prijave na dogodek so obvezne!
več
zoom, 24. 2. 2021

TURIZEM DANES IN JUTRI OZ. ALI JE VSAKA PODJETNIŠKA IDEJA POSLOVNA PRILOŽNOST?

Na delavnici bomo spoznali poslovne priložnosti za start-upe v turizmu.
več