Show menu

Novice

7. 3. 2022

Napovednik dogodkov (marec 2022)

V marcu napovedujemo brezplačne podjetniške dogodke v živo. Pridružite se nam!
več
4. 3. 2022

Poziv za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva)

Objavljen je poziv za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva) v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, v obrtni coni Veliki otok, za obdobje petih let.
več
MGRT, 4. 3. 2022

Spodbude za zagon inovativnih podjetij v letu 2022

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru Evropske kohezijske politike tudi letos preko Slovenskega podjetniškega sklada zagotavlja 2,16 mio EUR za 40 mladih inovativnih podjetij. s potencialom rasti.
več
ZOOM, 2. 3. 2022

Kako povečati učinkovitost storitev & trende izvoza storitev pri naprednih proizvajalcih

Vabljeni na dogodek v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenija
več
zoom, 2. 3. 2022

Oblikovanje identitete in strategije blagovne znamke ter digitalnih kanalov komunikacije

Vabljeni na delavnico SPOT točke Primorsko-notranjske regije, ki bo 16. 3. 2022 od 12:00 – 16:00 preko ZOOM-a
več
zoom, 2. 3. 2022

Osebnostni leadership in čuječnost

S predavateljico Urško Merljak vam bo predstavila kako avtentično, odgovorno in transparentno lahko delujejo posamezniki, ki se zavedajo samega sebe, dobro regulirajo svoja notranja doživljanja, se samo-motivirajo in poskrbijo za stalen dotok pozitivnim virov v svoje življenje in poslovanje, zaradi česar lahko vzpostavijo odlične odnose z drugimi in se soočajo z najrazličnejšimi izzivi.
več
Online dogodek - ZOOM, 2. 3. 2022

Analiza življenjskega cikla (LCA) izdelkov in storitev

CER vas vabi na strokovni spletni dogodek za prenos znanja, kjer bomo govorili o tem kaj je analiza življenjskega cikla (LCA) izdelkov in storitev, zakaj je pomembna in kaj lahko pridobite z njo.
več
CEED SLOVENIJA, 2. 3. 2022

YTILI 2022/2023: Looking for European Entrepreneurs and Innovation Leaders

Odprt je program YTILI za podjetnike iz Evrope, ki vključuje 5-tedenski program v ZDA v enem izmed devetih innovation hub-ov – program je odprt za podjetnike med 25. in 35. letom, ki imajo interes širitve/delovanja na ameriškem trgu ter globalnih povezavah, ali želijo spoznati ameriški inovacijski ekosistem. Vabljene tudi organizacije z družbenim učinkom (social impact venture).
več
11. 2. 2022

Obiskala sta nas ministra za javno upravo in digitalno preobrazbo

V okviru današnjega vladnega obiska Primorsko-notranjske regije je Podjetniški inkubator Perspektiva gostil obisk ministra za digitalno preobrazbo Marka Borisa Andrijaniča in ministra za javno upravo Boštjana Koritnika.
več
Ajpes, 3. 2. 2022

Obvezen vpis elektronskega naslova gospodarskih družb v PRS

Ajpes obvešča, da na podlagi spremembe Zakona o gospodarskih družbah morajo vse gospodarske družbe vnesti v PRS svoje e-naslove, oz. naslove svojih gospodarskih družb.
več