Show menu

Novice

3. 12. 2021

Natečaj za inovacije Slovenija D-CARE Interreg Podonavje

Ste inovator? Imate izkušnje na področju zdravstvene in socialne oskrbe? Želite vplivati na družbene spremembe? V okviru Interregovega projekta D-CARE poteka javni natečaj za inovacije.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 2. 12. 2021

Objavljen je poziv za vključitev v program Start-Tourism-up

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva vabi k vključitvi v program Start-Tourism-Up, ki je odlična priložnost, da s pomočjo strokovnjakov na področju turizma in podjetništva oblikujete, razvijete ter izvedete svojo podjetniško idejo
več
26. 11. 2021

Vabljeni na naše dogodke tudi v decembru

Tudi v zadnjem mesecu tega leta vas vabimo v našo družbo. Preverite naš napovednik dogodkov in se nam pridružite.
več
ZOOM, 22. 11. 2021

OBVESTILO START-TOURISM-UP

OBVEŠČAMO VAS, DA SMO ZARADI BOLEZNI PRIMORANI DOGODEK START-TOURISM-UP PRELOŽITI. O novem datumu vas bomo pravočasno obvestili. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas vabimo k spremljanju naših novic!
več
1. december ob 10. uri, splet (Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec), 19. 11. 2021

Spletni dogodek: Dan podpornega okolja

Različne organizacije smo združile moči in na spletnem dogodku - dnevu podpornega okolja vam bomo na voljo za nasvete in pomoč. Dogodek je namenjen mladim podjetnikom, brezposelnim, študentom in vsem ostalim zainteresiranim posameznikom, ki imate željo razviti svojo poslovno idejo v nekaj več.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 17. 11. 2021

Dobrodelnost v PIP-u

v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva bomo tudi ob letošnjem zaključku leta dobrodelni.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 11. 11. 2021

Obvestilo!

Cenjene stranke obveščamo, da smo zaradi zagotavljanja varnosti in slabe epidemiološke slike v državi se odločili naše storitve preseliti na splet.
več
17.11.2021 ob 10. uri, Zoom, SPOT, 10. 11. 2021

Spletno izobraževanje »KAKO ZNIŽATI DAVČNO OSNOVO ZA LETO 2021?«

SPOT (Slovenska poslovna točka) napoveduje brezplačno izobraževanje. V kolikor vas vsebina zanima, se pridružite dogodku.
več
8. 11. 2021

PIP podjetniške novice (november 2021)

Veseli nas vzdušje, ki vlada v naši stavbi, med našimi udeleženci in vsemi, s katerimi sodelujemo. Tudi v tem mesecu smo za vas pripravili sveže informacije o vsem kar počnemo, predvsem pa o priložnostih, ki jih lahko izkoristite za uresničitev svoje podjetniške poti.
več
25. 10. 2021

Napovedujemo brezplačne podjetniške dogodke

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva v novembru napoveduje štiri brezplačne dogodke, ki se bodo zgodili online in pa eden tudi v živo. Delavnice so namenjene vsem, ki se spogledujete ali pa že delujete v podjetništvu. Preverite napovednik dogodkov in si namenite vsebine, ki vas najbolj pritegnejo.
več