Show menu

Novice

CEED SLOVENIJA, 2. 3. 2022

YTILI 2022/2023: Looking for European Entrepreneurs and Innovation Leaders

Odprt je program YTILI za podjetnike iz Evrope, ki vključuje 5-tedenski program v ZDA v enem izmed devetih innovation hub-ov – program je odprt za podjetnike med 25. in 35. letom, ki imajo interes širitve/delovanja na ameriškem trgu ter globalnih povezavah, ali želijo spoznati ameriški inovacijski ekosistem. Vabljene tudi organizacije z družbenim učinkom (social impact venture).
več
11. 2. 2022

Obiskala sta nas ministra za javno upravo in digitalno preobrazbo

V okviru današnjega vladnega obiska Primorsko-notranjske regije je Podjetniški inkubator Perspektiva gostil obisk ministra za digitalno preobrazbo Marka Borisa Andrijaniča in ministra za javno upravo Boštjana Koritnika.
več
Ajpes, 3. 2. 2022

Obvezen vpis elektronskega naslova gospodarskih družb v PRS

Ajpes obvešča, da na podlagi spremembe Zakona o gospodarskih družbah morajo vse gospodarske družbe vnesti v PRS svoje e-naslove, oz. naslove svojih gospodarskih družb.
več
31. 1. 2022

Mladi na regijskem izboru predstavili svoje podjetniške ideje

Danes so svoje podjetniške ideje prvič javnosti predstavili osnovnošolci, ki se s pomočjo našega Podjetniškega inkubatorja Perspektiva potegujejo za nastop na nacionalnem tekmovanju POPRI.
več
28. 1. 2022

Javni poziv za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva)

Zavod znanje Postojna objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva) v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, v obrtni coni Veliki otok, za obdobje petih let.
več
28. 1. 2022

Vabilo na usposabljanje za krožno in digitalno transformacijo

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. (TPLJ) in Institut Jožef Stefan (IJS) vabita mala in srednje velika podjetja (MSP) na brezplačno usposabljanje za krožno in digitalno transformacijo.
več
Slovenski podjetniški sklad, 24. 1. 2022

Vavčer za prototipiranje

Namen vavčerja je zagotoviti možnost izdelave prototipa ( v fizični ali digitalni obliki) novega izdelka ali storitve z namenom validacije poslovne ideje.
več
Slovenski podjetniški sklad, 24. 1. 2022

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije.
več
Las za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom, 24. 1. 2022

6. javni poziv za sofinanciranje operacij SLR LAS iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Obveščamo vas, da je LAS med Snežnikom in Nanosom z 20.1.2022 objavil 6. javni poziv za sofinanciranje operacij SLR LAS iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
več
13. 1. 2022

Z Japonsko nas zbližujeta tudi krasoslovje in podjetniške priložnosti

Občino Postojna sta danes obiskala japonski veleposlanik g. Hiromichi Matsushima in prva sekretarka na oddelku za kulturo in odnose z javnostmi dr. Sayaka Yamashita. V spremstvu občinskega vodstva in vodstva Zavoda Znanje Postojna sta si gosta v okviru delovnega obiska ogledala tudi Notranjski muzej ter obiskala Podjetniški inkubator Perspektiva.
več