Show menu

Novice

29. 8. 2021

Glasujte za najboljši slogan za mlade

Izbiramo najboljši slogan med mladimi, ki po vašem mnenju najbolje definira Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva. Izmed treh, ki so na voljo, boste prav vi izbrali enega, ki bo odslej naš zaščitni znak za delo z mladimi na področju podjetništva.
več
27. 8. 2021

Brezplačne priložnosti razvoja za startupe

EIT RawMaterials, inovacijska skupnost znotraj Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo, vabi k prijavam na odprte brezplačne priložnosti za spodbujanje razvoja vaših inovacij. Programi so namenjeni obstoječim raziskovalnim skupinam, startupom in malim do srednje velikim podjetjem.
več
Zoom, 9.9.2021 ob 16.30 uri, 25. 8. 2021

Vabljeni na spletno delavnico: CROWDFOUNDING

Vabljeni, da se nam pridružite na spletni delavnici, kjer bodo predstavljene priložnosti za pridobitev sredstev za vaš projekta ali poslovno idejo v okviru Crowdfounding.
več
12. 8. 2021

Podjetniški inkubator tudi v industrijski coni Neverke

Medtem, ko so že v teku gradbena dela v stavbi Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva v Velikem otoku v Postojni, kjer nastajajo novi poslovni prostori/ pisarne in restavracija, se začenja tudi gradnja podjetniškega inkubatorja za proizvodne dejavnosti v IOC Neverke.
več
Zoom, 11. 8. 2021

Računi, obveznosti in odbitek DDV

SPOT Primorsko-notranjske regije vabi na sklop predavanj o financah.
več
10. 8. 2021

Doživetja in izkušnje, ki bogatijo naše znanje

Včeraj smo se sodelavke Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva udeležile strokovnega ogleda primera dobre prakse inovativnega turističnega produkta v Tomaju. Poleg novih znanj pomenijo tovrstna doživetja tudi pomembno povezovanje.
več
10. 8. 2021

PIP podjetniške novice (avgust 2021)

Tudi med počitnicami mislimo na vas! V avgustovskih PIP podjetniških novicah smo zbrali aktualno dogajanje v našem Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva ter izpostavili vse razpise in pozive na področju podjetništva, ki bi vas morda zanimali.
več
26. 7. 2021

PIP podjetniške novice (julij 2021)

V našem Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva smo s koncem junija zaključili nadvse uspešno prvo polovico letošnjega leta. V julijskih PIP podjetniških novicah preberite povzetek vseh naših aktualnih aktivnosti ter nas spremljajte tudi med poletjem.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 24. 6. 2021

Omreži se - poveži se

V letošnjem letu smo le uspeli izpeljati prvi dogodek v živo. Tema dogodka je bila mreženje.
več