Show menu

Novice

8. 7. 2022

Vabilo k sodelovanju v raziskavi

Na Fakulteti za varnostne vede, Univerze v Mariboru izvajajo raziskavo o varovanju informacij v slovenskih start-up podjetjih. Raziskavo izvajajo v obliki intervjuja s predstavniki slovenskih start-up podjetij. Vabljeni k sodelovanju.
več
7. 7. 2022

Še vedno so na voljo spodbude za razvoj pospeševanja podjetništva v Občini Postojna

Konec marca je Občina Postojna objavila javne razpise za dodeljevanje finančnih spodbud za pospeševanje razvoja podjetništva v občini Postojna za leto 2022. V letošnjem proračunu je v ta namen namenjenih 180.000 eurov sredstev, ki bodo razdeljene med štiri ukrepe (Ukrep 2, 4, 6 in 9). Prvo odpiranje ponudb je bilo 25. maja, vendar so v okviru javnih razpisov še vedno na voljo sredstva, ki jih podjetniki lahko izkoristijo. Drugo odpiranje prijav bo 7. septembra.
več
7. 7. 2022

Obiskali so nas gostje iz Hrvaške

Obiskali so nas predstavniki Občine Benkovac.
več
7. 7. 2022

Začenjamo z novim projektom

V juliju smo začeli z izvedbo novega projekta Podjetnost in podeželje.
več
7. 7. 2022

Mladi nas učijo, kaj si želijo

V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva imajo mladi pomembno besedo in vlogo. Tudi sodelovanje z njimi je nadvse prijetno, pa tudi učinkovito. V juniju smo namreč z mladimi znova imeli priložnost deliti svoj delovni vsakdan.
več
7. 7. 2022

Skupaj na poti podjetništva

Na prijetnem dogodku smo se srečali sosedje, ki si skupaj delimo streho našega Podjetniškega inkubatorja Perspektiva.
več
Italija, 5. 7. 2022

Obisk na kongresu Nano Region v Trstu

Udeležba direktorice zavoda Znanje ter zaposlenih na SPOT Primorsko-notranjske regije, Mrežnega inkubatorja Perspektiva, ki deluje v okviru SIO programa ter RRA Zelenega krasa na dogodku mreže Nano region, ki deluje pod okriljem INTERREG SLOVENIJA-ITALIJA.
več
Vabilo na konferenco Intellectual Property and SMEs in the Digital Economy’, 20. 6. 2022

Intellectual Property and SMEs in the Digital Economy’

Vabimo vas k udeležbi na konferenco Intellectual Property and SMEs in the Digital Economy’ v organizaciji EU-U.S. Trade and Technology Council
več
Ajpes, 8. 6. 2022

Informacija o poslovanju gospodarskih družb in zadrug v Primorsko-notranjski regiji v letu 2021

Ajpes je objavil informacijo o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov posameznikov in zadrug v Primorsko-notranjski regiji v letu 2021
več
7. 6. 2022

Naši POPRI zmagovalci

Naši mladi podjetniki, predstavniki skupine E-fairytailes, ki so letošnji osnovnošolski zmagovalci nacionalnega programa POPRI, so bili deležni nagradnega obiska na RTV Slovenija ter v podjetju Iva Boscarola.
več