Show menu

Novice

9. 4. 2022

VABLJENI NA DOGODEK Z MLADIMI PODJETNIKI

Vabljeni na dogodek z letošnjimi zmagovalci tekmovanja POPRI. Naj nas mladi podjetniki naučijo, kako začeti in uspeti!
več
7. 4. 2022

PODJETNIŠTVO V TURIZMU ODPIRA NOVE RAZVOJNE PRILOŽNOSTI

Ob zaključku letošnjega podjetniškega programa Start-tourism-up smo danes izpeljali prijeten dogodek, namenjen mreženju oziroma povezovanju.
več
6. 4. 2022

Razpisujemo prosto delovno mesto (Višji področni referent III za področje upravljanja z nepremičninami)

Zavod Znanje Postojna objavlja prosto delovno mesto - VIŠJI PODROČNI REFERENT III ZA PODROČJE UPRAVLJANJA Z NEPREMIČNINAMI. V kolikor se želite pridružiti kolektivu in vas omenjeno delo zanima, vabljeni k prijavi in sicer je le-ta možna do 12. aprila 2022.
več
5. 4. 2022

NAŠI MLADI PODJETNIKI Z NAJBOLJŠO PODJETNIŠKO IDEJO V SLOVENIJI

Ekipa osnovnošolcev OŠ Miroslava Vilharja je zmagovalka nacionalnega tekmovanja POPRI!
več
4. 4. 2022

AKTUALNI RAZPISI NA PODROČJU PODJETNIŠTVA

Na enem mestu smo za vas zbrali aktualne podjetniške razpise. Preverite področja in izkoristite priložnost. V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva smo vam na voljo za svetovanja!
več
4. 4. 2022

VABLJENI NA SVETOVANJA IN DOGODKE V ŽIVO!

Mesec april je v znamenju številnih razpisov, vezanih na podjetništvo, ki jim v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva vestno sledimo in vam pri tem lahko tudi učinkovito svetujemo. Obiščite nas!
več
4. 4. 2022

NA VOLJO LE ŠE NEKAJ NOVIH POSLOVNIH PROSTOROV

V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva v Velikem otoku pri Postojni ter Proizvodnem inkubatorju v IOC Neverke so na voljo novi poslovni prostori. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite svoj prostor!
več
4. 4. 2022

NAŠI MLADI PODJETNIKI JUTRI NA FINALNEM IZBORU POPRI

V zadnjih dneh s skupino izjemno motiviranih in predanih otrok intenzivno sodelujemo ter se pripravljamo na finalni nastop tekmovanja POPRI, ki se bo jutri odvijal v Novi Gorici. Držimo pesti!
več
4. 4. 2022

SOOBLIKUJEMO VSEBINE PODJETNIŠKIH DOGODKOV

S strokovnimi vsebinami in pristopi, ki podpirajo razvoj podjetništva in širijo ter utrjujejo ključne podjetniške kompetence, nudimo pomembno podporo vsem podpornim ter drugim organizacijam v regiji pa tudi širše.
več
4. 4. 2022

USPEŠNO IZVEDLI MODUL DELAVNIC »SKOK NA SPLET«

Udeleženci ste izkazali za delavnice v živo, s katerimi smo pričeli v marcu, veliko zanimanja, zatorej z raznolikimi vsebinskimi moduli nadaljujemo tudi v aprilu.
več