Show menu

Novice

17. 12. 2021

Vabilo k udeležbi: Slovensko-izraelski start-up pospeševalnik

Objavljamo vabilo k udeležbi start-up podjetij v program Slovensko-izraelskega start-up pospeševalnika, Tel Aviv, Izrael, ki bo potekal od 13. februarja do 11. aprila 2022, v Tel Avivu.
več
8. 12. 2021

PIP podjetniške novice (december 2021)

Tudi v zadnjih tednih tega leta v našem Podjetniškem inkubatorju Perspektiva stopnjujemo aktivnosti, s katerimi pomagamo posameznikom in podjetjem na njihovi podjetniški poti, ustvarjamo nove priložnosti in sodelovanja ter ponujamo številna uporabna in kakovostna znanja ter vsebine. Spremljajte nas, preberite sveže elektronske novice, ki jih mesečno pripravljamo.
več
6. 12. 2021

Praznična ponudba iz naše podjetniške skupnosti

Tudi prazniki so lahko priložnost za posel. Predstavniki naše podjetniške skupnosti imajo dobre ideje in privlačne izdelke ter storitve, ki jih predstavljamo v priložnostnem katalogu.
več
6. 12. 2021

Objavljamo poziv za vključitev v podjetniški program Start-Tourism-Up

Objavljamo poziv v podjetniški program Start-Tourism-Up, ki je bil prvič uspešno izveden v lanskem letu. Spoznajte vsebine in program ter se nam pridružite.
več
3. 12. 2021

Natečaj za inovacije Slovenija D-CARE Interreg Podonavje

Ste inovator? Imate izkušnje na področju zdravstvene in socialne oskrbe? Želite vplivati na družbene spremembe? V okviru Interregovega projekta D-CARE poteka javni natečaj za inovacije.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 2. 12. 2021

Objavljen je poziv za vključitev v program Start-Tourism-up

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva vabi k vključitvi v program Start-Tourism-Up, ki je odlična priložnost, da s pomočjo strokovnjakov na področju turizma in podjetništva oblikujete, razvijete ter izvedete svojo podjetniško idejo
več
26. 11. 2021

Vabljeni na naše dogodke tudi v decembru

Tudi v zadnjem mesecu tega leta vas vabimo v našo družbo. Preverite naš napovednik dogodkov in se nam pridružite.
več
ZOOM, 22. 11. 2021

OBVESTILO START-TOURISM-UP

OBVEŠČAMO VAS, DA SMO ZARADI BOLEZNI PRIMORANI DOGODEK START-TOURISM-UP PRELOŽITI. O novem datumu vas bomo pravočasno obvestili. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas vabimo k spremljanju naših novic!
več
1. december ob 10. uri, splet (Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec), 19. 11. 2021

Spletni dogodek: Dan podpornega okolja

Različne organizacije smo združile moči in na spletnem dogodku - dnevu podpornega okolja vam bomo na voljo za nasvete in pomoč. Dogodek je namenjen mladim podjetnikom, brezposelnim, študentom in vsem ostalim zainteresiranim posameznikom, ki imate željo razviti svojo poslovno idejo v nekaj več.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 17. 11. 2021

Dobrodelnost v PIP-u

v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva bomo tudi ob letošnjem zaključku leta dobrodelni.
več