Show menu

Novice

Innovation Day v sodelovanju z Novartis Slovenija, 16. 9. 2020

Innovation Day v sodelovanju z Novartis Slovenija

Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z EIT Health in farmacevtsko družbo Novartis Slovenija organizira drugi Innovation Day, dvodnevno tekmovanje ekip v hackanju programskih rešitev za konkretne izzive. Tokratni Innovation Day bo sestavljen iz dveh vzporednih sklopov - vsak sklop bo vseboval svoje izzive, ki se jih boste lahko lotili. Prijavite se lahko samo na en izziv. en sklop Innovation Day-a bo potekal v sodelovanju z družbo Novartis Slovenija - tukaj boste vsi zainteresirani reševali konkretne izzive, s katerimi se trenutno sooča farmacevtska industrija, drugi sklop Innovation Day-a pa vabimo vse, ki vas zanimajo bolj splošni izzivi s področja zdravja in zdravstvene oskrbe, navad in vsega, kar spada zraven.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 1. 9. 2020

Napovednik dogodkov v podjetniškem inkubatorju Perspektiva

Barvita jesen prinaša tudi barvit program v podjetniškem inkubatorju Perspektiva. Vabljeni, da se nam pridružite!
več
Slovenski podjetniški sklad, 18. 8. 2020

Javni razpis - Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D-C19) >

Mikro, mala in srednje velika podjetja z najmanj 5 zaposlenimi bodo lahko pridobila nepovratna sredstva v višini od 30.000 EUR do 100.000 EUR oz. bodo lahko sofinancirala upravičene stroške do največ 60 % s pomočjo katerih si bodo lahko zagotovila tehnično opremljenost in digitalno transformacijo ključnih proizvodnih in poslovnih procesov.
več
Občine Primorsko-notranjske regije, 13. 8. 2020

Javni razpisi za spodbujanje podjetništva v Primorsko-notranjski regijii

Občine Primorsko-notranjske regije pospešeno spodbujajo podjetništvo z Javnimi razpisi
več
Slovenski regionalni sklad, 11. 8. 2020

Aktualni razpisi Slovenskega regionalno razvojnega sklada za likvidnostna posojila MSP-jem na problemskih in obmejnih območjih ter dolgoročna posojila za investicijske projekte s področja kmetijstva

Kot protikoronski ukrep za ohranjanje gospodarske aktivnosti za podjetja vseh dejavnosti in za velikostne skupine MSP (mikro, mala in srednja podjetja) je Slovenski regionalno razvojni sklad iz Ribnice v petek, 31.07.2020 v Uradnem listu RS, št. 107/2020 in na svoji spletni strani, www.regionalnisklad.si, objavil javne razpise.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna, 7. 7. 2020

Pitching

Predavanje na temo Pitching je dogodek namenjen izbranim udeležencem Naše perspektive. Na dogodku bodo slušatelji izvedeli vse kar morajo vedeti o komuniciranju in javnem nastopanju. Skupaj s predavateljico Lidijo Honzak bodo skušali najti primerne besede, s katerimi bodo prepričali svoje investitorje.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna, 30. 6. 2020

Marketing

Predavanje na temo Marketing je dogodek namenjen izbranim udeležencem Naše perspektive. Na dogodku bodo slušatelji izvedeli vse kar morajo podjetniki vedeti o marketingu. Skupaj s predavateljico Uršo Žorž bodo skušali najti primerne besede, s katerimi bodo prepričali svoje investitorje.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna, 23. 6. 2020

Blagovna znamka

Predavanje na temo Blagovna znamka je dogodek namenjen izbranim udeležencem Naše perspektive. Na dogodku bodo slušatelji izvedeli vse kar morajo podjetniki vedeti o osnovah blagovne znamke. Skupaj s predavateljico Vojko Žgavec Clemenz bodo skušali najti primerno blagovno znamko/znak/slogan za svojo idejo/produkt/storitev.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 22. 6. 2020

Perspektivna ideja - dobro podjetje

Perspektivna ideja je dogodek namenjen izbranim udeležencem Naše perspektive. Na dogodku bodo slušatelji izvedeli vse kar morajo podjetniki vedeti o osnovah poslovanja podjetja. Skupaj s predavateljico bodo skušali narediti poslovni načrt za njihovo idejo/produkt/storitev
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 16. 6. 2020

Organizacijsko administrativni vidiki in finančno poslovanje

Organizacijsko adminstrativni vidiki in finančno poslovanje je dogodke namenjen izbranim udeležencem Naše perspektive. Na dogodku bodo slušatelji izvedeli vse kar morajo podjetniki vedeti o osnovah financ in postavljanju cene.
več