Show menu

Novice

zoom, 16. 2. 2021

Priložnosti v turizmu

Mednarodno uveljavljeni okoljski certifikati za turistične kapacitete so v pomoč hotelom, hostlom in drugim nastanitvenim obratom ter restavracijam pri dokazovanju in usmerjanju svojih pozitivnih okoljskih in trajnostnih praks. Nemalokdaj so tudi sestavni del javnih razpisov za nepovratna sredstva, saj so zaželjena smer trajnostnega razvoja v turizmu. Kaj pomenijo in kako jih pridobilmo bodo predstavili predavatelji na dogodku
več
On-line, 11. 2. 2021

ABC Podjetništva

Vse podjetnike začetnike vljudno vabimo, da se udeležite on-line usposabljanj ABC podjetništva, ki se bodo izvajala v okviru regijskih točk SPOT Svetovanje in bodo v letošnjem letu potekala v petih regijah - Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Podravje in Goriška. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo.
več
Veliki Otok, 11. 2. 2021

Javno naročilo mrežni Podjetniški inkubator PNR – III. faza

Obveščamo vse zainteresirane izvajalce, da je Občina Postojna objavila Javno naročilo za rekonstrukcijo prostorov mrežnega Podjetniškega inkubatorja v Velikem Otoku.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 5. 2. 2021

PIP podjetniške novice (febraur 2021)

Pripravili smo nove PIP podjetniške novice z naborom aktualnih podjetniških informacij.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 5. 2. 2021

Mladi se potegujejo za nastop na tekmovanju POPRI

V sredo, 3. februarja so svojo podjetniško izvirnost izkazali mladi. Na dogodku »PITCHAJ« - predstavi idejo! so tri skupine (osnovnošolci, srednješolci in študentje) predstavile razvoj svojih poslovnih idej. Vse mlade vabimo k sodelovanju.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 3. 2. 2021

PONI, prava priložnost za uresničitev poslovne ideje

Z januarjem v naših prostorih gostujejo udeleženci programa PONI, ki ga vodi RRA Zeleni kras. Podjetniški inkubator Perspektiva v projektu sodeluje kot zunanji  partner, udeležencem programa nudi uporabo prostorov in mentorsko podporo zaposlenih na PIP. S pestrim programom, izvedbo delavnic in z različnimi mentorji, udeleženci v obdobju 4-ih mesecev razvijejo in testirajo svoje poslovne ideje z namenom ustvarjanja novih podjetij. Program bo trajal do septembra 2022 in predvideva vključitev 50-ih udeležencev v 5-ih različnih skupinah.
več
SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija, ZOOM, 9.2.2021, 3. 2. 2021

Predstavitev spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija napoveduje online dogodek, ki bo namenjen predstavitvi spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji. Predstavniki SPOT Svetovanje PNR, Podjetniškega inkubatorja Perspektiva ter RRA Zeleni kras bodo na dogodku predstavili aktualne podjetniške spodbude in možnosti ter programe, namenjene podjetnikom začetnikom.
več
zoom, 3. 2. 2021

»Pitchaj« – predstavi idejo

Na dogodku bomo predstavili tekmovanje popri in način spodbujanja podjetnosti med mladimi
več
Slovenski podjetniški sklad, 1. 2. 2021

Prihaja ponovno odprtje vavčerjev

Osnovni namen projekta oz. t.i. vavčerskega sistema je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Načrtovano odprtje vavčerskega sistema je 12.2.2021
več
RRA Zeleni kras, 1. 2. 2021

Javni poziv za kreativne poslovne ideje

Regionalna razvojna agencija Zeleni kras (RRA Zeleni kras) je objavila javni poziv za kreativne poslovne ideje za trajnostni turizem s področja kulture in ustvarjalnosti, ki je del mednarodnega projekta CCI4TOURISM - Krepitev podjetniških veščin kulturnih in ustvarjalnih industrij za vrednotenje kulturne dediščine in razvoj trajnostnih turističnih produktov v jadransko-jonski regiji.
več