Show menu

Novice

Veliki otok 44b, 6230 Postojna, 31. 3. 2021

Ponosni smo na Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva

Ponosni smo na dogodek, ki se je danes zgodil v naših prostorih. Šest županov Primorsko-notranjske regije, direktorica Zavoda Znanje Postojna Tatjana Hvala in vodja Podjetniškega inkubatorja Perspektiva Jana Nadoh Bergoč so namreč podpisali sporazum o vzpostavitvi Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 30. 3. 2021

Zaradi ukrepov zoper koronavirus Podjetniški inkubator Perspektiva začasno zapira svoja vrata

Zaradi ukrepov zoper koronavirus Podjetniški inkubator Perspektiva začasno zapira svoja vrata
več
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, 27. 3. 2021

Javni razpis za spodbujanje uvajanja okoljskih in trajnostnih znakov za turistične nastanitve in gostinske ponudnike

Cilj javnega razpisa je spodbujanje pridobitve okoljskih in trajnostnih znakov za turistične nastanitve in gostinske ponudnike.
več
Slovenski podjetniški sklad, 27. 3. 2021

Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 4.0

Objavljen so Javne spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 4.0.
več
ZOOM, 24. 3. 2021

Nadaljujemo s IV. modulom podjetniške šole Start-tourism-up: Marketing in komuniciranje

Smo na dobri polovici izvedbe podjetniške šole Start-tourism up. S 7.4. nadaljujemo s IV. modulom: Marketing in komuniciranje v turizmu. V slopu tega se bodo odvila 3 predavanja na te teme.
več
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, 15. 3. 2021

Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih v letih 2021 in 2022

Namen javnega razpisa je spodbujanje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na upravičenem območju tudi naših občin v Primorsko-notranjski regiji
več
Virtualno (zoom), 22. 3. 2021 ob 16:30, 14. 3. 2021

Osnove marketinga

V sklopu triurnega predavanja boste pridobili osnovna marketinška znanja prilagojena podjetnikom, ki so na začetku svoje poslovne poti.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 8. 3. 2021

PIP podjetniške novice (marec 2021)

Pri nas se v teh tednih res veliko dogaja. Potekata dve podjetniški šoli, vrstijo se vsebinsko zanimivi dogodki, izvajamo številna individualna svetovanja ter sodelujemo pri mnogih aktivnostih, ki krepijo priložnosti za podjetništvo v naši regiji. Preberite naše PIP podjetniške novice in začutili boste vdušje, ki veje pri nas.
več
Zoom in v živo, 8. 3. 2021

3 razpisi, 5 dogodkov in 10+ programov za podporo tvojega startupa

Pomlad se prebuja, z njo pa tudi nova sezona podpore mladim inovativnim startupom, ki jo že vrsto let zapored izvaja Slovenski podjetniški sklad. Ne glede na fazo, v kateri se pravkar nahaja vaše podjetje, ima Sklad za vas rešitev. Pred vami je 5 dogodkov, na katerih bo Sklad predstavil 3 sveže razpise, ki ne prinašajo le denarja, temveč tudi neprecenljivo mentorsko pomoč, prave povezave in zagon za nove podvige.
več
RRA Zeleni kras, do 15.3.2021, 5. 3. 2021

Javni poziv PONI Primorsko-notranjska

Odprt je 2. javni poziv za prijavo v program podjetniškega usposabljanja v okviru projekta PODJETNO NAD IZZIVE – »PONI Primorsko-notranjska«
več