Show menu

Novice

7. 10. 2021

Finančna uprava obiskuje novo registrirane podjetnike in jih informira

Predstavniki mobilnih enot Finančne uprave od sredine septembra obiskujejo davčne zavezance, ki so pred kratkim ustanovili podjetje oziroma na novo registrirali dejavnost.
več
Zoom, 12. oktober ob 11.30 uri, 6. 10. 2021

Spletna delavnica: 7 resnic trajnostnega poslovanja

Spirit Slovenija vabi, da se pridružite spletni delavnici 7 resnic trajnostnega poslovanja, ki bo 12. oktobra.
več
6. 10. 2021

V okviru programa Naša perspektiva 2021 je zaživelo osem novih podjetniških idej

V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva je včeraj potekal zaključni dogodek podjetniškega programa Naša perspektiva 2021, na katerem so udeleženci predstavili svojih osem novih, svežih in inovativnih podjetniških idej. Strokovna komisija je izbrala letošnje zmagovalce. Ponosni smo na prav vsako podjetniško zgodbo.
več
2. 10. 2021

V PIP galeriji tokrat fotografska razstava Slavka Polaka

Naša PIP galerija je tokrat odeta v cvetlične prizore. Razstavljamo fotografsko razstavo "Cvetana Planinskega polja". Gre za razstavo muzejskega svetnika biologa mag. Slavka Polaka iz Notranjskega muzeja Postojna.
več
EIT Urbana mobilnost RIS Hub Slovenija, 10.10.2021, 25. 9. 2021

Razpis za podjetnike začetnike

V središču EIT Urbana mobilnost v Sloveniji poteka tekmovanje/razpis za podjetnike na začetku. Rok za oddajo podjetniške idejo na področju urbane mobilnosti je 10.10.2021.
več
Slovenski podjetniški sklad, 25. 9. 2021

Digitalni vavčerji zaprti, odprli pa so se štirje novi

S strani podjetij se je tudi tokrat izkazal ogromen interes po koriščenju nepovratnih sredstev za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform, saj je SPS samo v nekaj dneh prejel več kot 1000 vlog, ki že sedaj presegajo kvoto razpoložljivih sredstev za ta javni poziv. Zato so razpis zaprli. Odprli pa so se novi štirje.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 23. 9. 2021

Dnevi podjetniškega podpornega okolja Primorsko notranjske regije

21.9.2021 se je v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja Postojna v sodelovanju s SPOT točko Primorsko notranjske regije odvijal Dan podjetniškega podpornega okolja. Na dogodku so prisostvovali strokovnjaki s področja krožnega gospodarstva in podporne organizacije, brez katerih razvoj ne bi bil mogoč v takšni meri kot je.
več
On-line in v živo, 20. 9. 2021

Vabljeni k udeležbi na jesenskih dogodkih

Zakorakali smo v jesen in s tem v novo obdobje predavanj, dogodkov in delavnic. Vabljeni da nam sledite!
več
18. 9. 2021

Gostje v gospodarski oddaji lokalne TV Kolut

V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva smo september začeli polni zagona in novih idej, začeli smo z vsebinsko bogatim programom in aktivnostmi. Vabljeni k ogledu gospodarske oddaje TV Kolut, kjer predstavljamo vse svoje aktivnosti in načrte, predvsem pa prizadevanja in možnosti za vse, ki se nam želijo pridružiti.
več
Podjetniški inkubator Kočevje, 17. 9. 2021

SIO srečanje v Kočevju

Včeraj smo se zaposlene udeležile SIO srečanja in usposabljanja na temo Povezovanje investitorjev in start-up podjetij
več