Show menu

Novice

4. 6. 2021

PIP podjetniške novice (junij 2021)

V mesečnih podjetniških novicah za vas pripravljamo pregled aktualnega dogajanja v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva in nabor vseh pomembnih informacij, ki vam lahko koristijo pri vašem podjetniškem udejstvovanju.
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 2. 6. 2021

Mrežni podjetniški inkubator del projekta Arrivals regions

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva je uspešno zaključil svoj del nalog znotraj projekta Arrivals Regions
več
spletni dogodek, 26.5.2021, 12. 5. 2021

Na tradicionalnem podjetniškem dogodku festINNO letos tudi naš Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva

Na dogodku, ki ga prireja Fakulteta za management Univerze na Primorskem, skupaj s soustvarjalci, bo letos sodeloval tudi naš Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva. Predstavili se bomo na tržnici podpornih organizacij ter sodelovali v razpravi na osrednji okrogli mizi. Spremljajte nas!
več
Veliki otok 44b, 6230, 7. 5. 2021

Najava dveh podjetniških razpisov

V nadaljevanju izpostavljamo najavo dveh prihajajočih razpisov. Preverite, ali morda zadevata vaše področje delovanja in se obrnite na nas, v kolikor potrebujete pomoč pri prijavi.
več
Veliki otok 44b, 6230 Postojna, 5. 5. 2021

Podjetniške novice (maj 2021)

Med vas delimo naše mesečne podjetniške novice, ki povzemajo dogajanje pri nas ter izpostavljajo aktualne priložnosti na področju podjetništva.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 4. 5. 2021

V našem inkubatorju se začenja dolgo načrtovana investicija

Predvidoma v tem mesecu se bodo v našem inkubatorju začela dela v okviru katerih bomo pridobili nove, sodobno opremljene prostore, prilagojene potrebam podjetij.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 4. 5. 2021

Spodbujamo podjetništvo med mladimi

V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva si zelo prizadevamo za nove podjetniške priložnosti in programe za mlade, obenem pa smo ponosni na podjetnost in uspehe, ki jih dosegajo naši mladi podjetniki.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 21. 4. 2021

Natečaj za najboljši podjetniški slogan za mlade

Vabimo k sodelovanju na natečaju za najboljši podjetniški slogan za mlade. Več informacij v nadaljevanju...
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 18. 4. 2021

Razpis garancij in posojil iz Garancijske sheme za Obalno-kraško regijo in Občino Ilirska Bistrica (RRC GS) za leto 2020 in 2021

Predmet razpisa so ugodna dolgoročna bančna posojila in garancije za ta posojila iz sredstev RRC GS za razvoj mikro in malih podjetij v sodelovanju tudi z Občino Ilirska Bistrica.
več
Slovenija - Italija, 7. 4. 2021

javni razpis projekta DIVA

Ste predstavnik malega ali srednje velikega podjetja, ki želi izboljšati svoj inovacijski potencial? Želite pri inoviranju sodelovati z ustvarjalci iz kulturno-kreativnega sektorja po metodi Art in Design Thinking? Ne zamudite priložnosti, prijavite se na javni razpis projekta DIVA za sofinanciranje pilotnih projektov, podprli bomo vaše inovativne ideje.
več