Show menu

Novice

Veliki otok 44b, Postojna, 3. 2. 2021

PONI, prava priložnost za uresničitev poslovne ideje

Z januarjem v naših prostorih gostujejo udeleženci programa PONI, ki ga vodi RRA Zeleni kras. Podjetniški inkubator Perspektiva v projektu sodeluje kot zunanji  partner, udeležencem programa nudi uporabo prostorov in mentorsko podporo zaposlenih na PIP. S pestrim programom, izvedbo delavnic in z različnimi mentorji, udeleženci v obdobju 4-ih mesecev razvijejo in testirajo svoje poslovne ideje z namenom ustvarjanja novih podjetij. Program bo trajal do septembra 2022 in predvideva vključitev 50-ih udeležencev v 5-ih različnih skupinah.
več
SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija, ZOOM, 9.2.2021, 3. 2. 2021

Predstavitev spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija napoveduje online dogodek, ki bo namenjen predstavitvi spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji. Predstavniki SPOT Svetovanje PNR, Podjetniškega inkubatorja Perspektiva ter RRA Zeleni kras bodo na dogodku predstavili aktualne podjetniške spodbude in možnosti ter programe, namenjene podjetnikom začetnikom.
več
zoom, 3. 2. 2021

»Pitchaj« – predstavi idejo

Na dogodku bomo predstavili tekmovanje popri in način spodbujanja podjetnosti med mladimi
več
Slovenski podjetniški sklad, 1. 2. 2021

Prihaja ponovno odprtje vavčerjev

Osnovni namen projekta oz. t.i. vavčerskega sistema je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Načrtovano odprtje vavčerskega sistema je 12.2.2021
več
RRA Zeleni kras, 1. 2. 2021

Javni poziv za kreativne poslovne ideje

Regionalna razvojna agencija Zeleni kras (RRA Zeleni kras) je objavila javni poziv za kreativne poslovne ideje za trajnostni turizem s področja kulture in ustvarjalnosti, ki je del mednarodnega projekta CCI4TOURISM - Krepitev podjetniških veščin kulturnih in ustvarjalnih industrij za vrednotenje kulturne dediščine in razvoj trajnostnih turističnih produktov v jadransko-jonski regiji.
več
Zavod RS za zaposlovanje, 1. 2. 2021

Zelena delovna mesta

Zavod RS za zaposlovanje je v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor ter Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pripravil javno povabilo za spodbujanje zaposlovanja na zelenih delovnih mestih. Na voljo je 1, 5 milijona evrov.
več
zoom, 23. 1. 2021

Start-Tourism-Up in Naša perspektiva 2021 – katerega naj se udeležim?

Na dogodku bomo predstavili dva aktualna programa, ki jih izvajamo v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva
več
Virtualno (zoom), 30. 1. 2021 ob 10:00, 20. 1. 2021

Mladi raziskujejo in testirajo IV.

Dogodek je namenjen mladim, ki so na start up vikendu začeli razvijati svoje ideje. Ideje bodo v okviru dogodka razvijali dalje, ugotovili kateri stroški bodo v procesu nastali in kakšne prihodke lahko načrtujejo. Tako kategorija stroškov kot prihodkov bo osnova za nadaljnjo optimizacijo poslovnega modela. Dogodek bo potekal virtualno. Povezavo do dogodka prejmete po prijavi na e-mail, ki ga v prijavi navedete. Prijave zbiramo na info@inkubator-perspektiva.si
več
Veliki otok 44b, Postojna, 19. 1. 2021

Natečaj - iščemo fotografije in informacije o naši stavbi

Zanima nas preteklost naše stavbe, v kateri deluje naš podjetniški inkubator. Pozivamo vse, ki imate informacije, zapise ali fotografije o naši stavbi, da se nam oglasite.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 18. 1. 2021

Podjetniki pozor, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo napoveduje nove razpise

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev. Od tega bo iz naslova nepovratnih sredstev na voljo 248,8 milijonov evrov ter 410,5 milijonov evrov povratnih sredstev. Pridite k nam, skupaj bomo preverili razpisne pogoje ter poiskali možnosti za prijavo na razpise.
več