Show menu

Novice

29. 11. 2022

Javni razpis - Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022-2025

Cilj javnega razpisa je podpreti vsaj 200 zagonskih, mikro, malih in srednjih podjetij pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja. Več informacij v nadaljevanju...
več
29. 11. 2022

Javni razpis za spodbujanje razvoja lesarstva

Preverite aktualen razpis, za spodbujanje trajnostnih naložb za razvoj in dvig konkurenčnosti lesno-predelovalne panoge na območju Republike Slovenije, ki zasleduje cilj spodbujanja vlaganj in razvoja lesno predelovane industrije
več
25. 11. 2022

Otvoritev evropskega stičišča za digitalno preobrazbo Slovenije

EDIH DIGI-SI bo 700 podjetjem omogočil podporo na področju digitalizacije v vrednosti 3,3 milijona evrov!
več
22. 11. 2022

Prosto delovno mesto (Višji področni referent III za področje upravljanja z nepremičninami)

Razpisujemo prosto delovno mesto (Višji področni referent III za področje upravljanja z nepremičninami).
več
19. 11. 2022

Zbiralna akcija tekstilnih izdelkov v okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov

V okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov tudi Zavod Znanje Postojna izvaja dobrodelno akcijo, tokrat za zapuščene živali v zavetišču Horjul. Pospravite svoje omare in prispevajte k akciji.
več
14. 11. 2022

Praznični katalog izdelkov podjetniške skupnosti PIP

Bližajo se praznični dnevi, ko bomo svojim najdražjim podarjali pozornosti. Tudi letos smo v naš praznični katalog podjetniške skupnosti PIP zbrali nabor ponudbe, ki so jo naši podjetniki pripravili za vas. Prelistajte naš katalog, morda dobite idejo za letošnje obdarovanje!
več
10. 11. 2022

Na postojnskem in pivškem enajst novih podjetniških zgodb

V sredo in četrtek, 9. in 10. novembra, sta se v Postojni in Pivki odvila dva zaključna dogodka intenzivnega podjetniškega programa Biznis in PIP, ki ga je Podjetniški inkubator Perspektiva zasnoval skupaj z občinama Postojna in Pivka in sicer z namenom spodbujanja novih podjetniških zgodb in ambicij mladih podjetij oziroma podjetnikov začetnikov.
več
10. 11. 2022

Poziv za oddajo poslovnega prostora - Bistro Perspektiva

Zavod Znanje Postojna ponovno objavlja poziv za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva) v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, v obrtni coni Veliki otok, za obdobje petih let.
več
7. 11. 2022

Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora in vključitev v podjetniški inkubator Bloke

Zavod Znanje Postojna, javni zavod objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v Podjetniškem inkubatorju Bloke. Rok za oddajo ponudb ter vlog je do vključno 28. novembra 2022 do 12.00 ure.
več