Show menu

Novice

Vabilo na konferenco Intellectual Property and SMEs in the Digital Economy’, 20. 6. 2022

Intellectual Property and SMEs in the Digital Economy’

Vabimo vas k udeležbi na konferenco Intellectual Property and SMEs in the Digital Economy’ v organizaciji EU-U.S. Trade and Technology Council
več
Ajpes, 8. 6. 2022

Informacija o poslovanju gospodarskih družb in zadrug v Primorsko-notranjski regiji v letu 2021

Ajpes je objavil informacijo o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov posameznikov in zadrug v Primorsko-notranjski regiji v letu 2021
več
7. 6. 2022

Naši POPRI zmagovalci

Naši mladi podjetniki, predstavniki skupine E-fairytailes, ki so letošnji osnovnošolski zmagovalci nacionalnega programa POPRI, so bili deležni nagradnega obiska na RTV Slovenija ter v podjetju Iva Boscarola.
več
7. 6. 2022

Gostimo uspešne zgodbe

V našem Podjetniškem inkubatorju Perspektiva gostimo številne dogodke, ki naše aktivnosti prepoznajo kot sodelovalno naravnane, predvsem pa usmerjene v izgradnjo inovativnega podjetniškega okolja, ki je nedvomno spodbudno za ustvarjanje novih priložnosti in zgodb.
več
7. 6. 2022

Naši poslovni prostori so lahko tudi vaši!

V poletju pričakujemo otvoritev novih pisarniških prostorov v Postojni in proizvodnih prostorov v Pivki, oddajamo tudi gostinski lokal.
več
7. 6. 2022

Preberite naše junijske e-novičke

Spet je mesec naokrog. Potrdili ste nam, da radi 'poklikate' naše novičke in spremljate aktualne podjetniške vsebine in priložnosti, zatorej z veseljem vsak mesec med vas pošljemo nabor vsega, ki vam lahko pomaga na vaši podjetniški poti.
več
27. 5. 2022

Odprte so prijave za nagrado Social Impact Award Slovenia 2022

Social Impact Award je mednarodni projekt, ki letos v 18 državah nudi podporo nadobudnim mladim, ki želijo s svojo inovativno idejo pomagati pri reševanju okoljskih in družbenih izzivov. Pod okriljem Slovenske agencije za mlade projekt v Sloveniji letos poteka že drugič. Vsi mladi, ki imajo svojo socialnopodjetniško idejo že oblikovano, jo lahko na tekmovanje prijavijo do 13. junija 2022 do polnoči.
več
Tehnološki park Ljubljana, 24. 5. 2022

Ljubljana Smart Pedal Pitch 2022 – Iščemo pametne kolesarske inovacije!

Tehnološki park Ljubljana skupaj z Mestno občino Ljubljana in ostalimi partnerji organizira tekmovanje inovativnih idej v kolesarstvu – Ljubljana Smart Pedal Pitch 2022 v okviru vodilne svetovne kolesarske konference Velo-city 2022, ki jo letos gosti mesto Ljubljana. Gre za edinstveno mednarodno tekmovanje, namenjeno iskanju inovacij za boljša mesta, boljše kolesarske ekosisteme in nove kolesarske tehnologije
več
20. 5. 2022

Tukaj smo za vas!

V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva tudi v maju za vas pripravljamo uporabne in vsebinsko zanimive brezplačne delavnice. Nudimo informacije o aktualnih razpisih ter vam pomagamo in svetujemo pri vaših podjetniških korakih.
več
20. 5. 2022

Aktualni razpisi na področju podjetništva

Preverite aktualne razpise na področju podjetništva, ki so lahko pomembna spodbuda na vaši podjetniški poti. Na voljo smo vam za pomoč in svetovanje.
več