Show menu

Prva delavnica WEB3 Pospeševalnika

6. 10. 2022
Visokotehnološko podjetje Arctur organizira (brezplačne) aktivnosti - delavnice, srečanja, svetovanja, v sklopu programa Web3 Pospeševalnik, ki je namenjen vsem podjetjem v zgodnji fazi rasti in hkrati tudi prejemnikom finančnih spodbud Slovenskega Podjetniškega Sklada. Prva delavnica:  Uporaba in inoviranje z uporabo tehnologij veriženja blokov (»blockchain«)

Delavnica bo potekala v četrtek, 20. 10. 2022, od 9.00 do 13.00 ure v prostorih GZS (Gospodarska zbornica Slovenije, Dimčeva 13, 1504 Ljubljana) in je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo. Med upravičenimi udeleženci ste seveda tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

Tanja Bivic Plankar, predsednica kooperative Blockchain Alliance Europe, vas bo na enostaven, interaktiven in praktičen način popeljala v svet novosti. Vsebina delavnice:

·         osnove tehnologije veriženja blokov (ang. blockchain) in ključne prednosti (decentralizacija, transparentnost, avtomatizacija in izpuščanje posrednikov),
·         implementacija tehnologije v poslovne procese,
·         varnost tehnologije,
·         inovativni poslovni modeli, ki temeljijo na tokenizaciji ter cikli, ki vodijo k vključevanju blockchaina v različne procese in sisteme,
·         aktivna razprava o digitalni identiteti in razlogih za njeno uvedbo v zasebne in javne sisteme.

Več o programu Web3 in informacije o vseh delavnicah.

Za vse dodatne informacije so na voljo po e-pošti: masa.mlakar@arctur.si

 

Prijave zbirajo do torka, 18. oktobra 2022, na povezavi. Število mest pa je omejeno.