Show menu

NAŠI MLADI PODJETNIKI Z NAJBOLJŠO PODJETNIŠKO IDEJO V SLOVENIJI

5. 4. 2022

Danes se je v Novi Gorici odvijal finale tekmovanja POPRI – nacionalno tekmovanje v podjetniških idejah mladih, kjer je sodelovala tudi ekipa postojnskih osnovnošolcev. Blažka, Naja, Lovro in Pino iz Osnovne šole Miroslava Vilharja so s svojo izjemno dovršeno poslovno idejo E-Fairytales osvojili naziv zmagovalcev.

Izjemno motivirana in predana ekipa otrok je s strokovno podporo mentorjev Dolores Keš in Uroša Turka ter Podjetniškega inkubatorja Perspektiva, v sodelovanju s šolo, intenzivno razvijala svoj poslovni model, ki je danes prepričal tudi ocenjevalno komisijo. Poleg zmagovalne denarne nagrade v vrednosti 2.000 eurov, je postojnskim mladim podjetnikom posebno nagrado v višini dodatnih 3.000 eurov namenil uspešen slovenski podjetnik Ivo Boscarol, ki mu je bila platforma »Od otrok za otroke celega sveta« najboljša poslovna ideja med vsemi sodelujočimi ekipami v kategoriji osnovnih in srednjih šol ter fakultet.

Resnično smo lahko ponosni na sposobnosti in podjetniške veščine, ki jih izkazujejo mladi, saj so že do tega trenutka s svojim delom ustvarili izjemno podjetniško zgodbo, ki verjamemo, da bo tudi zares zaživela.

Mlade podjetnike lahko podprete tudi vi in sicer s klikom na njihovo platformo ter izkazanim zanimanjem za njihovo ponudbo.

Čestitke!