Show menu

BREZPLAČNE DELAVNICE ZA IZBOLJŠANJE VAŠE POSLOVNE USPEŠNOSTI

RRA Zeleni kras, 15. 3. 2022
PROJEKT DIVA: PODJETNIŠTVO IN INOVATIVNOST - sklop delavnic namenjenih izboljšanju poslovne uspešnosti


Cilj usposabljanja je udeležencem predati kakovostno izobraževanje glede poslovnih modelov, inovativnosti in nastopa na trgu. Skozi izobraževanje bomo pokrili vse glavne teme podjetništva: od iskanja strank, lastne pozicije na trgu, marketinga, financ in stabilnosti podjetja. Posebno pozornost namenjamo inovativnosti v podjetništvu.

Delavnice bo izvedel Andrej Peršolja, growth marketer in strokovnjak na področju pozicioniranja. Svoje znanje in izkušnje je nabiral s pomočjo podjetja Creative Solutions, s katerim so osvojili trg ZDA, kjer ponujajo storitve navidezne in obogatene resničnosti. Danes mu večino časa vzame delo na projektu KOBI. KOBI je mobilni e-bralnik, ki otrokom z disleksijo pomaga pri učenju branja. Poleg tega ponuja svoje znanje v obliki svetovanj, mentoriranj ter predavanj in podjetniških delavnic.

Aktivnost je namenjena predstavnikom pilotnih projektov DIVA in ostalim zainteresiranim podjetnikom. Delavnice bodo na sporedu tri tedne, ob torkih in četrtkih, ob isti uri. Začnemo v torek, 22. marca 2022, ob 13.30.  Število slušateljev je omejeno, zato prosimo, da udeležbo na dogodku potrdite do 15. marca 2022 na e-naslov: martina@rra-zk.si.

Povezavo na srečanja, ki bodo potekala na zoom platformi, vam bomo posredovali na vaš elektronski naslov najpozneje dan pred začetkom usposabljanja.

Vabilo_usposabljanje_podjetništvo_inovativnost_DIVA.pdf

Projekt DIVA ima podporo Programa sodelovanja Interreg V-A Italija Slovenija 2014-2020, ki ga financira Evropski sklad za regionalni razvoj.