Show menu

NASA International Space Apps Challenge 2021- vabilo k sodelovanju

Inkubator Sežana, 7. 9. 2021

Letos bo to že 10. izvedba tega največjega tehnološkega maratona na svetu in lahko se pohvalijo, da jih je njihov GO Team 7 izpeljal tudi v Sloveniji in to z lepimi uspehi (2x globalni finalisti).

Na inkubatorju bodo veseli vsakega sodelujočega, še posebej pa, če se bodo prijavile ekipe (lahko tudi s svojimi mentorji).  PRIJAVA.

Za prijavljene bodo organizirali tudi poseben pripravljalni bootcamp, kjer bodo do podrobnosti razložili način sodelovanja in potek tekmovanja. Vsak udeleženec bo prejel tudi paket dobrodošlice in certifikat o sodelovanju.

Ekipe imajo na voljo 48 ur za pripravo rešitev na posamezneizzive, ki jih bo ocenjevala strokovna komisija, dve najboljši pa bosta tekmovali na globalni ravni.

Ponujajo tudi nagrade za najboljše, ki bodo  za mlade zagotovo zanimive: od leta v vetrovniku v Aerodiumu Logatec do ogleda lansiranja rakete v ZDA ter 250-2000 eur storitev Inkubatorja Sežana za razvijanje poslovne ideje. Predvsem pa veliko zabave pri inoviranju in sodelovanju pri iskanju rešitev.