Show menu

Brezplačne priložnosti razvoja za startupe

27. 8. 2021

Svetovne potrebe na področju surovin (mineralov, kovin, naprednih materialov) se povečujejo iz leta v leto. K sreči se fokus usmerja k izboljšavam tehnologij, nadomestnim materialom ter večji skrbi za trajnostno  pridobivanje, obdelovanje in recikliranje surovin.

Če je tudi vaš startup eden izmed aktivnih na področju surovin, izkoristite odlične priložnosti za napredek v sklopu EIT RawMaterials. EIT RawMaterials, inovacijska skupnost znotraj Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo, vabi k prijavam na odprte brezplačne priložnosti za spodbujanje razvoja vaših inovacij. Programi so namenjeni obstoječim raziskovalnim skupinam, startupom in malim do srednje velikim podjetjem.


ACCELERATOR (faza 1)

Program pospeševalnika, namenjen skupinam ali obstoječim startupom, katerih izdelek/storitev je na minimalni stopnji TRL4 (preverjenost v laboratoriju) na področju surovin. 

Več o tem tukaj. Prijave so odprte do 29. 8. 2021  

BOOSTER

Program spodbujanja oblikovanih skupin/startupov/malih do srednje velikih podjetij s stopnjo razvitosti TRL4 (preverjenost v laboratoriju) v sektorju surovin, s sredstvi do 60.000€. 

Več o tem tukaj.  Prijave so odprte do 3. 9. 2021.

REGIONAL INNOVATION COMPETITION 2021 

Tekmovanje za startupe s področja surovin - mineralov, kovin in naprednih materialov. Udeležence čakajo delavnice, mentorstva in denarne nagrade za prva tri mesta. 

Več o tem tukaj. Prijave so odprte do 28. 9. 2021.