Show menu

Vabljeni na spletno delavnico: CROWDFOUNDING

Zoom, 9.9.2021 ob 16.30 uri, 25. 8. 2021
Imate popolno poslovno idejo ali produkt, a ga ne morete uresničiti, ker nimate dovolj sredstev? Poznate zgodbe, ki so svoj uspeh doživele na svetovnih platformah kot je Kickstarter ali druge?

Pridružite se nam na predavanju  Crowdfunding – Kako do finančnih sredstev za za moj projekt in odkrijte, zakaj je množično financiranje v zadnjih letih postalo eno najbolj popularnih načinov za zbiranje sredstev za zagon projektov.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki v fazi zagona svojih inovativnih podjetniških projektov iščejo ustrezne finančne vire za njihovo realizacijo. S ciljem izboljšanja kompetenc potencialnih podjetnikov ter malih in srednje velikih podjetij bodo udeležencem približane vsebine s področja množičnega financiranja kot alternativne oblike financiranja podjetniških idej.

Z nami bo Niko Klanšek, Slovenec, ki je na Kickstarterju s svojimi projekti zbral že več kot en milion dolarjev podpore. Kot mentor startup podjetjem večkrat pomaga pri razvoju poslovne strategije, investicijah in marketingu. Med njegovimi mentoriranimi podjetji pa so: 0xcert, Yappr, Makerduino, Origin Trail, Ondu in Sipaboards.

Prijave na dogodek so obvezne, prijavite se lahko TUKAJ. Prijave sprejemamo do 7.9.2021 do 12. ure. Prijavljeni bodo dobili povezavo do ZOOM dogodka na svoj e-naslov dan pred dogodkom.