Show menu

Spletna prodaja kot priložnost in izziv - Davki, Amazon, Airbnb, Booking, Expedia

Zoom, 16. in 17. junij, 3. 6. 2021

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija vabi na usposabljanje  »Spletna prodaja kot priložnost in izziv - Davki, Amazon, Airbnb, Booking, Expedia«, ki bo preko aplikacije Zoom potekalo 16.6.2021 ob 9. uri in 17.6.2021 ob 14. uri (v trajanju štirih ur).

Vsebina: Usposabljanje je namenjeno vsem, ki razmišljate ali začenjate s spletno prodajo ali vas zanimajo novosti na področju DDV od 1.7.2021 dalje. Usposabljanje bo izvedbo v dveh delih. S 1.7.2021 se bodo v celotni Evropski uniji začele uporabljati spremembe evropske direktive o DDV. Predlog sprememb zakona predvideva novo ureditev obdavčitve prodaje blaga z uporabo elektronskih vmesnikov in nekatere druge pomemben ureditve. Za to prvi dan namenjen temu področju. V drugem delu pa sledi praktični prikaz prodaje na Amazonu in preko Airbnb, Booking, Expedia.

  • Dan 1 - Posebnosti pri obdavčitvi spletne prodaje in elektronskih storitev z DDV, vključno z novostmi od 1. 7. 2021 dalje
  • Dan 2 – Prodaja preko Amazon in Prodaja preko Airbnb, Booking, Expedia

Način delaUsposabljanje bo potekalo preko ZOOM orodja. Udeleženci se morajo udeležiti obeh delov usposabljanja. Ob nezadostnih prijavah si organizator pridržuje odpovedati usposabljanje ali ga izvesti po posameznih delih.


Prijave so možne do 14.6.2021 do 12. ure. Izvedba je omejena na 50 udeležencev. Prijavljeni boste na dan pred dogodkom prijeli povezavo in na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.