Show menu

Na tradicionalnem podjetniškem dogodku festINNO letos tudi naš Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva

spletni dogodek, 26.5.2021, 12. 5. 2021

FestINNO je letni regijski čezmejni dogodek za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere, gospodarstva, zainteresirane javnosti ter načrtovalcev politik podpore podjetništva

Na dogodku, ki ga prireja Fakulteta za management Univerze na Primorskem, skupaj s soustvarjalci, bo letos sodeloval tudi naš Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva. Predstavili se bomo na tržnici podpornih organizacij ter sodelovali v razpravi na osrednji okrogli mizi. Na dogodku, ki se bo 26. maja odvijal preko spleta, se bodo zvrstile številne podjetniške vsebine. Na voljo bo 20 zanimivih strokovnih predavanj in delavnic, razprav in predstavitev z domačimi in tujimi strokovnjaki, izkušenimi podjetniki in profesorji, kreativnimi študenti in drugimi gosti, tako iz Slovenije kot Italije. Program je objavljen tukaj. Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.

Spremljajte nas v sredo, 26. maja 2021 ob 11. uri na okrogli mizi »Proaktivna podjetniška podpora v času koronakrize«, na kateri bo sodelovala vodja našega inkubatorja, dr. Jana Nadoh Bergoč. Dobimo se na spletu, PRIJAVITE SE TUKAJ!

Na okrogli mizi bomo govorili o podjetništvu v času pandemije koronavirusa, ki je povzročila nepričakovano krizo v gospodarstvu. Kriza pa hkrati ponuja edinstveno priložnost, da se izkaže pomen naših podpornih podjetniških organizacij. Številne smo v tem dolgem in zahtevnem letu bile na razpolago podjetnikom in podjetjem na njihovi poti soočanja z razmerami, na katera se niso mogli pripraviti. Zato v teh časih naš pomen pride še toliko bolj do izraza, bodisi za pomoč pri tolmačenju včasih preveč birokratskih vladnih ukrepov za pomoč in omilitev posledic za gospodarstvo, bodisi za ustvarjanje novih odnosov in povezav, partnerstev, poslovnih idej in celo do novih strank in kupcev, kar bo še toliko pomembnejše v času po krizi covid-19.

Obenem bomo od 11. do 12.30 ure dosegljivi tudi na Tržnici podpornega podjetniškega okolja. Na voljo bomo za vsa vaša vprašanja in svetovanje. PRIJAVITE SE TUKAJ.

Na podjetniški tržnici bodo na daljavo preko spleta sodelovale in bile udeležencem na razpolago tako lokalne, regionalne, nacionalne kot čezmejne organizacije, ki tvorijo podjetniško in inovativno podporno okolje v čezmejnem prostoru. Za spodbujanje podjetništva je namreč ključno zagotavljanje kakovostnih storitev in infrastruktura podpornega podjetniškega okolja. Sodelovali bodo predstavniki podjetniških podpornih organizacij, in sicer Slovenska poslovna točka – SPOT Svetovanje Obalno-kraška in SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska, Primorski tehnološki park, Primorska gospodarska zbornica, Podjetniški inkubator Perspektiva, Regionalni razvojni center Koper, Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec, OX ISTRA podjetniški in karierni inkubator d.o.o., Karierni center Univerze na Primorskem.


Vabljeni na zanimiv podjentiški dogodek!