Show menu

Vabilo za sodelovanje s proizvajalcem vozil Volkswagen

SPIRIT Slovenija, 18. 12. 2020
SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z nemškim proizvajalcem vozil Volkswagen vabi visoko tehnološka in inovativna slovenska podjetja k posredovanju interesa za sodelovanje s tem priznanim mednarodnim podjetjem. Volkswagen išče nove dobavitelje tudi v Sloveniji, in sicer na sledečih dveh projektih:

1. Biometrična overitev (plačilo iz avtomobila)/ (Biometric Authentication (In-Car Payment)
Cilj projekta je uvesti inovacijo, ki voznika prepozna po različnih lastnostih, kot so glas, obraz, gibi ali vedenje ipd. z namenom avtorizacije plačila iz  avtomobila, brez da bi voznik vnesel PIN ali geslo. Podrobnejši opis prvega projekta se nahaja tukaj.


2. Povratne informacije v avtomobilu / „In Car Feedback"Cilj projekta je razviti rešitev:
  • kako zapisati povratne informacije voznika,
  • kako med vožnjo spraševati voznika o določenih temah
  • kako motivirati voznika, da posreduje povratne informacije.
Podrobnejši opis drugega projekta se nahaja tukaj.


Vsa zainteresirana podjetja, ki bi lahko sodelovali v zgoraj opisanih projektih, vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite priložen vprašalnik / »Company profile« in ga izpolnjenega vrnete do četrtka 24. decembra 2020 na e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si
 
Na osnovi prejetih vprašalnikov / »Company profilov«  bodo predstavniki podjetja Volkswagen izbrali podjetja, ki imajo možnosti za nadaljnje sodelovanje z njimi. Zato vas vljudno naprošam, da pri izpolnjevanju kontaktnih podatkov vnašate direktne e-mail naslove in telefonske številke.
 

Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si