Show menu

V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva smo vam dosegljivi na daljavo

Veliki otok 44b, Postojna, 4. 11. 2020

Svoje uporabnike, stranke in vse ostale obiskovalce obveščamo, da je z današnjim dnem dostop v naše poslovne prostore, pod strogim nadzorom in upoštevanjem ukrepov, omejen in dovoljen zgolj najemnikom, vse naše storitve (svetovanja, informiranje, izobraževanja in sestanke) pa bomo nemoteno izvajali na daljavo.   

Zaradi izrednih razmer v času epidemije, pojava okužbe z novim koronavirusom v postojnskem domu starejših Talita kum, sta se Regijski štab Civilne zaščite in Občina Postojna namreč odločila, da bodo prostori Podjetniškega inkubatorja začasno namenjeni vzpostavitvi tako imenovane rdeče cone. Skupaj se zavedamo resnosti razmer, zato je v tem trenutku najbolj pomembno sodelovanje ter pomoč tistim, ki to potrebujejo.

Podjetniški inkubator Perspektiva je vsem, ki nas potrebujete, na voljo vsak delovni dan, od 8. do 16. ure. Vabljeni, da se na nas obrnete preko elektronske pošte (info@inkubator-perspektiva.si) ali telefona (031257222). Dobrodošla so vsa vaša vprašanja in pobude. Z veseljem vam bomo, kot doslej, svetovali, vas usmerjali in spodbujali ter z vami tudi sestankovali. Nemoteno bodo izvedena tudi vsa načrtovana izobraževanja in delavnice.  Tudi na daljavo je namreč možno ustvarjati uspešna sodelovanja in spodbudno poslovno okolje.

Spremljajte nas na spletni strani in Fb profilu!

Tu smo za vas! (1.21 MB)