Show menu

Delo na daljavo

On-line, 24. 3. 2020

Še naprej smo vam za vsa vprašanja na voljo na naslovu elektronske pošte inkubator@zavod-znanje.si

Izobraževanje – izobraževanja bodo potekala preko webinarjev. o vsebini vas bomo sproti obveščali

Mentoriranje in svetovanje: poteka po dogovoru z mentorjem individualno preko skypa ali drugih načinov komuniciranja. Za izbiro mentorjev ali preverbe poslovne ideje nas kontaktirajte preko inkubator@zavod-znanje,si ali na tel. št. 031 257 222.

Pogodbe: za podaljšanje pogodb in druge pravne dogovore se do nadaljnjega prav tako dogovarjate individualno na daljavo. Je pa svoje storitve prilagodila tudi notarska zbornica, ki stranke prosi, da se za obisk v notarski pisarni predhodno najavijo po telefonu, če pa imajo možnost komuniciranja z izbranim notarjem prek elektronske pošte, naj izberejo ta način.

Notarska zbornica zagotavlja, da bodo stranke z uporabo elektronske pošte ali telefonskimi klici lahko pridobile vse predhodne informacije, povezane z notarsko storitvijo, ki jo želijo opraviti, oziroma s pripravo dokumentov, ki jih potrebujejo.

Računovodstvo: opravljanje računovodskega servisa poteka nemoteno, želeno je, da uporabljajte digitalno komunikacijo. 

Najem prostorov: najema prostorov za izvedbo prireditev in projektov do nadaljnjega v poslopju Podjetniškega inkubatorja ne zagotavljamo.

Večina naših sodelavcev dela od doma, tako se je odločila tudi večina inkubirancev. Zato se za vsa srečanja predhodno dogovorite po telefonu oziroma digitalno. Ob morebitnem obisku Perspektive pa vas pozivamo k doslednemu spoštovanju zdravstvenih ukrepov – zdravje in varnost ljudi sta na prvem mestu!

Mimogrede: V želji po čim boljši informiranosti verjetno vsak od nas pregleduje različne vire informacij, zato vas ob tem seznanjamo, da je Slovenska tiskovna agencija (STA) v želji po čim boljši informiranosti in osveščenosti javnosti o dogajanju, povezanem s širjenjem koronavirusa Covid-19, vsem uporabnikom in uporabnicam omogočila brezplačen in neomejen dostop do novic STA. 

Prav tako so vam na voljo informacije na spletni strani SPIRIT,