Show menu

INOVATIVNA POSTOJNA 2019 - PRIJAVA

Odprli smo prijave natečaja Inovatina Postojna 2019, 25. 3. 2019

Prijavi se! Pomagali ti bomo razviti poslovno idejo.

Težko pričakovani in že tradicionalni natečaj za najbolj podjetne v regiji bo ponovno ugledal luč. Po lanskoletnem uspehu in na podlagi velikega zanimanja, smo se v podjetniškem inkubatorju Perspektiva Zavoda Znanje Postojna odločili, da natečaj ponovimo.

Podjetniški inkubator Perspektiva Zavoda Znanje Postojna v sodelovanju z občino Postojna in Agencijo SPIRIT Slovenije razpisuje natečaj za izbor najbolj inovativne podjetniške ideje v primorsko-notranjski regiji v letu 2019. V okviru natečaja želimo pritegniti čim več posameznikov in podjetniških skupin, ki bodo sodelovali z lastno poslovno idejo in prispevali dodano vrednost v regiji.

Lanska zmagovalka Nataša Frank je v zahvali ob koncu programa med drugim dejala:

"Premagala sem strah, premagala sem samo sebe, bil je to prvi korak na moji novi poti - poti garanja in odrekanj do uspeha.

Dodeljena mi je bila krasna mentorica, s katero sva se srečevali, sprva zelo nezaupljivo (z moje strani), saj si česa takšnega kar sem doživela in dosegla z njeno pomočjo ne bi predstavljala niti v sanjah.

Med tem časom sem se z njeno pomočjo dvignila zelo visoko, tako osebnostno, kot tudi podjetniško. Dvignila se mi je raven samopodobe, začela sem verjeti vase, metala sem trnke in prebijala led, pri vsem tem pa garala.

Danes sem ponosna nase, ponosna sem na vse to, kar sem dosegla z vašo pomočjo. Spoznala sem čudovite ljudi, ki so v mojo idejo verjeli in me podpirali. Bila je to enkratna izkušnja, ki jo v svojem življenju lahko preizkusi le peščica ljudi. Meni ste to omogočili vi."

Skozi program delavnic in dodeljenega mentorskega programa, boste vašo idejo pripeljali do naslednjega koraka. Spoznali boste svet podjetništva od samih osnov, pa vse do tega, kako z vašim produktom uspešno vstopite na trg. 

Za prijavo na natečaj ni potrebno, da imate dodelano idejo. Veseli bomo vsake prijave in vsakemu bomo z veseljem pomagali pri odpiranju novih vrat v poslovni svet.

Prijave na natečaj Inovativna Postojna so odprte do vključno 20. 4. 2019 podaljšano do 30. 4. 2019. Za sodelovanje na natečaju zadostuje, da izpolnite prijavnico, ki je dosegljiva na dnu te spletne strani.

Izpolnjene prijavnice nam lahko skenirane pošljete na e-naslov: tamara.bergoc@inkubator-postojna.si ali po pošti na naslov Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki otok 44b, 6230 Postojna najkasneje do 20. 4. 2019 podaljšano do 30. 4. 2019 do 12h.


Arhiv: Inovativna Postojna 2018
Prijavnica 2019 (75.2 KB)
Pravilnik 2019 (2.47 MB)
Pogoji 2019 (57.3 KB)