Show menu

Start-tourism-up

Veliki Otok 44b, 6230 Postojna,

Podjetniška sola je odlična priložnost tako za potencialne podjetnike kot mlada podjetja, da s pomočjo mentorjev oblikujejo korake pri pripravi, razvoju ter izvedbi podjetniške ideje. Na delavnicah bodo udeleženci pridobili ključna strokovna in praktična znanja na področju podjetništva, vendar bodo delavnice prilagojene vsebinam, ki so za turizem še posebej relevantne.

VSE O PODJETNIŠKI ŠOLI:


•          Prijava na poziv najkasneje do 10.2.2021,  na prijavnem obrazcu s predstavitvijo poslovne ideje, ki je objavljen na spletni strani Podjetniškega inkubatorja Perspektiva: https://www.inkubator-pespektiva.si.

•          Prijavo je mogoče poslati s priporočeno pošto na naslov: Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44 b, 6230 Postojna oz. jo oddati osebno v upravi Podjetniškega inkubatorja, na zgornjem naslovu, najkasneje do 10.2.2021  do 15.00 ure. 10.2.2021  obvestilo o izboru prijavljenih.

 

Izvedba podjetniške šole:

•          Pet delavnic, v času od 17. februarja do 16. junija 2021, 1x tedensko,

•          Lokacija: Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44 b, 6230 Postojna oz. v primeru slabe epidemiološke slike  on-line preko ZOOM-a

•          Podjetniška šola se izvaja v sodelovanju z Turizem Postojna, RDO Zeleni Kras in SPOT točko Primorsko-notranjske regije.

 

Več informacij:

 Ana Širca, mag. tur.; 031 257 222, www.inkubator-perspektiva.si; ana.sirca@inkubator-perspektiva.si


Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.