Show menu

Biznis in PIP: Odličen finančni model; izračunajmo kaj se nam splača

Veliki Otok 44b, 6230 Postojna ob 16:30,

Finančni načrt je orodje, s katerim lažje in učinkoviteje zasledujete in dosežete svoje kratkoročne in dolgoročne finančne cilje. Dober poslovni finančni načrt vam bo omogočil nadzor nad vašimi financami in pomagal izboljšati kvaliteto vašega poslovanja, predvsem pa vas bo prej pripeljal do zadovoljstva ob doseženem cilju. Vsekakor vam bo pripomogel pri poslovnem odločanju, saj boste ob ustrezno izdelanem finančnem načrtu hitro videli in izračunali kaj se vam splača. 

Izdelava osebnega finančnega načrta sicer ni najbolj enostavna, je pa popolnoma izvedljiva tudi brez pomoči dragih finančnih svetovalcev. 

V okviru delavnice, ki jo bo vodil gospod Blaž Zupan boste spoznali način kako si izračunati svoje finance in kako jih zastaviti, da bo vaš posel prinesel dobiček. 

Delavnica je namenjena udeležencem poziva Biznis in PIP.


Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«