Show menu

Novice

Veliki otok 44b, Postojna, 1. 12. 2020

Tudi na daljavo vam svetujemo in pomagamo ter sestankujemo z vami!

Delo v prostorih Podjetniškega inkubatorja Perspektiva poteka nemoteno in v skladu z veljavnimi priporočili. Vabljeni, da stopite v stik z nami!
več
ZOOM, 29. 11. 2020

Poslovni bonton - nov modul v mesecu decembru!

Pred nami je praznični december in s tem namenom smo se odločili organizirati modul na temo Poslovnega bontona. Z nami bosta veliki imeni poslovnega bontona in protokola - Lea Pisani in Ksenija Benedetti. Vabljeni v našo družbo! Spremljajte naše dogodke
več
2. december ob 10. uri, on-line delavnica, 27. 11. 2020

Brezplačna delavnica o delu od doma

Spoznajte prednosti in slabosti dela od doma ter kakšne so pravice in obveznosti delodajalcev ter delavcev.
več
Digitalno inovacijsko stičišče, 26. 11. 2020

Raziskava povpraševanja po digitalnih profilih v slovenskih organizacijah

Kakšne digitalne profile zaposlujete v podjetju? Kakšne boste še potrebovali? Odgovorite na vprašalnik in pomagajte jasno orisati trenutno stanje povpraševanj po digitalnih profilih v slovenskih podjetjih.
več
The Circulars Accelerator, 20. 11. 2020

The Circulars Accelerator

Uspešen program Circulars Awards, ki je v petletnem obdobju prejel preko 1.500 prijav iz več kot 70 držav, želi z razpisom Circulars Accelerator spodbuditi krožne inovacije. Preverite...
več
Ljubljana, 17. 11. 2020

Objava Javnega poziva za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem v gostinstvu in turizmu v času epidemije Covid-19

Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«; prednostne naložbe: »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«; specifičnega cilja: »povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.
več
Ljubljana, 11. 11. 2020

Vlada sprejela Predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (#PKP6) 10. 11. 2020

Vlada Republike Slovenije je na današnji dopisni seji sprejela Predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 oziroma t.i. #PKP6, ki določa začasne ukrepe za omilitev in odpravo posledic nalezljive bolezni COVID-19.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 10. 11. 2020

Zmagovalec Naše perspektive objavil svoj promo film

Zmagovalec Naše perspektive Isak Suljanović s ponosom predstavlja svoj promo film.
več
Ljubljana, 10. 11. 2020

Vlada sprejela osnutek #PKP6

Vlada Republike Slovenije je na današnji seji sprejela osnutek zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 oziroma tako imenovani #PKP6.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 4. 11. 2020

V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva smo vam dosegljivi na daljavo

Svoje uporabnike, stranke in vse ostale obiskovalce obveščamo, da je z današnjim dnem dostop v naše poslovne prostore, pod strogim nadzorom in upoštevanjem ukrepov, omejen in dovoljen zgolj najemnikom, vse naše storitve (svetovanja, informiranje, izobraževanja in sestanke) pa bomo nemoteno izvajali na daljavo.
več